Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Aluminum Sulfate: O le Fa'aputuga Tele ma Talosaga Alamanuia ma Fa'ato'aga

Aluminium Sulfate, e taʻua foi o le Alum, o se faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese ma faʻatoʻaga. Ose ma'a tioata pa'epa'e e so'a i le vai ma e suamalie lona tofo. Aluminum Sulfate o loʻo i ai le tele o mea totino e avea ai ma vaega taua i le gaosiga o vailaʻau faʻamaʻi vai, e aofia ai lona gafatia e galue o se flocculant, coagulant, ma le pH stabilizer.

O le faʻaaogaina o le Aluminum Sulfate e avea o se fugalaʻau i togafitiga vai o se tasi lea o mea sili ona taua. I le avea ai o se flocculant, Aluminum Sulfate e tosina ma fusifusia ni vaega laiti, ma faʻateleina ma mamafa, ona faʻamautu lea i le pito i lalo o se koneteina poʻo se faiga faʻamamaina. O lenei faiga ua ta'ua o le flocculation ma o se laasaga taua i le togafitia o vai otaota ma vai inu.

Aluminum Sulfate o loʻo faʻaaogaina lautele e avea o se coagulant i le togafitia o vai otaota mai punaoa eseese, e aofia ai fale gaosimea ma nuʻu. E aoga tele i le aveeseina o mea le mama, e pei o mea faʻamalo tumau, mea faʻalaʻau, ma pathogens, mai le suavai otaota. O le fa'agasologa o le coagulation e fa'alavelaveina ai vaega i totonu o le vai, e mafai ai ona latou fa'atasi ma fa'atupu ni vaega tetele e mafai ona faigofie ona aveese e ala i le palapala, fa'amama, po'o le fa'afefeteina.

I faʻatoʻaga, Aluminum Sulfate e faʻaaogaina e fetuunai ai le maualuga o le pH o le eleele, lea e taua mo le tuputupu aʻe o fualaʻau. E sili ona aoga i eleele oona, lea e faʻaleagaina ai le pH, ma faʻaleleia atili ai le eleele. O lenei, i le isi itu, e mafai ai e fualaʻau ona mitiia meaʻai e sili atu ona lelei, e taʻitaʻia ai le tuputupu aʻe ma fua.

O le faʻaaogaina o le Aluminum Sulfate i le gaosiga o vailaʻau togafitiga vai e taua tele, aua o se vaega taua i le gaosiga o coagulants ma flocculants. O le maketi o le lalolagi mo vailaʻau faʻamaʻi vai o loʻo fuafua e tupu tele i tausaga a sau, faʻatasi ai ma le taulaʻi faapitoa i atunuʻu atiaʻe o loʻo teu faʻafaigaluega i le faʻaleleia o latou atinaʻe vai. O se taunuuga, o le manaʻoga mo le Aluminum Sulfate e faʻamoemoe e faʻatupulaʻia, ona o se vaega taua i le gaosiga o vailaʻau vai.

E eseesetagata gaosi vaila'aue fa'apitoa i le gaosiga o oloa fa'avae Aluminum Sulfate. O nei kamupani o loʻo faʻaaogaina faʻagasologa o gaosiga e faʻamautinoa ai le gaosiga o oloa sili ona lelei e fetaui ma tulaga faʻapisinisi. O le lelei o oloa faʻavae Aluminum Sulfate e taua tele, ona o soʻo se eleelea poʻo mea faʻaleagaina e mafai ona i ai ni aʻafiaga taua mo le aoga o le faʻaogaina o le vai.

I le faaiuga, o le Aluminum Sulfate o se mea faʻapitoa faʻatasi ma faʻalapotopotoga eseese ma faʻatoʻaga. O lona fa'aogaina e fai ma fugala'au ma fa'ama'i i le togafitia o le suavai leaga ma le vai inu e taua tele, aua e fesoasoani e aveese fa'ama'i ma fa'ama'i mai le vai. E le gata i lea, o lona faʻaaogaina i faʻatoʻaga e taua tele, aua e fesoasoani e faʻafetaui le maualuga o le pH o le eleele, e oʻo atu ai i le faʻaleleia atili o fualaʻau ma fua.

Faatasi ai ma le tuputupu ae fuafuaina i levaila'au fa'amama vaimaketi, o le manaʻoga mo le Aluminum Sulfate e faʻamoemoe e faʻateleina, ma avea ai ma vaega taua i le gaosiga o vailaʻau vai. O le i'uga, e tatau i le au gaosi vaila'au fa'agata vai ona fa'aogaina faiga fa'aola e fa'amautinoa ai le tu'uina atu o oloa e fa'atatau i le Aluminum Sulfate maualuga e fetaui ma tulaga fa'apisinisi.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Mati-27-2023