Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Fa'aaogāina ole PAM ile fa'aleleia atili ole fa'ato'aga ma le palapala

I le faʻagasologa o le faʻaogaina o otaota, o le faʻafefe ma le palapala o se vaega taua, lea e fesoʻotaʻi saʻo i le lelei o le otaota ma le lelei o le faagasologa atoa o togafitiga. Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi, polyacrylamide (PAM), e avea o se fugalaʻau lelei, ua faʻateleina le faʻaaogaina i le faʻaleleia atili o le faʻafefe ma le palapala. O lenei tusiga o le a suʻesuʻeina loloto le faʻaogaina o le PAM i le faʻaleleia atili o le faʻafefe ma le palapala, iloilo ona lelei ma luʻitau, ma manaʻo ia e vave malamalama i le PAM.

Fa'aoga lelei ole PAMi le faʻaleleia atili o le fuga ma le palapala

Fa'ato'a vave a'afiaga: O molela'au PAM ei ai uiga o le mamafa mole mole maualuga ma le maualuga o le mamafa, lea e mafai ona vave fa'afefeteina vaega o lo'o taofia i totonu o le vai ma fa'ateleina le fa'atupuina vave o flocs e ala i le fa'apipi'iina. E fesoasoani lea e fa'apu'upu'u le taimi e fa'amautu ai ma fa'aleleia atili le fa'agaioiga lelei.

Faʻaleleia le faʻaogaina o le palapala: E ala i le faʻaopoopoina o le PAM, ua faʻateleina le tele ma le mamafa o flocs, ma faʻaleleia ai le aʻafiaga o le vavaeeseina o le tane palapala. E fesoasoani lea i le fa'aitiitia o mea mautu o lo'o taofia i totonu o le otaota ma fa'aleleia atili le lelei o le otaota.

Fetuuna'i i tulaga eseese o le vai: O ituaiga ma togafitiga o le PAM e mafai ona fetuutuunai e tusa ai ma uiga eseese o le vai, e talafeagai ai mo le togafitia o le vai ma le maualuga o le gaogao, maualalo le pala ma e aofia ai le tele o mea filogia.

Faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi: O le faʻaaogaina o le PAM e mafai ona faʻapuupuuina le taimi faʻamautu, ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi o togafitiga o otaota. E taua tele lenei mea mo le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻafefe.

Faʻaitiitia le gaosiga o le palapala: O le fuʻa na faia e ala i le faʻaaogaina o le PAM o loʻo i ai se fausaga faʻapipiʻi ma maualalo le vai, lea e aoga i le faʻamama ma le lafoaia o le palapala, ma faʻaitiitia ai le gaosiga o le palapala ma le lafoaia o tau.

Lu'itau ma ta'iala a le PAM i le fa'aleleia atili o le tafe ma le palapala

E ui o le PAM o loʻo i ai ni faʻamanuiaga taua i le faʻaleleia atili o le fuga ma le palapala, e iai foʻi ni luʻitau:

Puleaina o fua: Ole fua ole PAM e mana'omia ona fetu'una'i e tusa ai ma le lelei o le vai. O le tele o fua e mafai ona ta'ape ai fuga. O le mea lea, o le pulea sa'o o fuala'au e taua.

Faʻafitauli i monomers o totoe: O nisi o oloa PAM o loʻo i ai monomers e le faʻasalaina, e ono iai se aʻafiaga i le siosiomaga ma le soifua maloloina o tagata. O le mea lea, e taua tele le filifilia o oloa PAM e maualalo le mea o totoe o le monomer ma faʻamautinoa le aveesea lelei o monomer totoe.

Fa'agaioiga ma Fa'atumauina: O le fa'amavaeina ma le fa'afefiloi o le PAM e mana'omia ai masini fa'apitoa ma tulaga fa'agaioia e fa'amautinoa ai o lo'o salalau solo i totonu o le vai. O le mea lea, e manaʻomia le faʻamalosia o aʻoaʻoga faʻapitoa ma le tausiga o meafaigaluega.

Tau ma le fa'atumauina: E ui lava e iai le lelei o le PAM i le fa'aleleia atili o le fuga ma le palapala, pe a fa'aoga sese, e mafai ona fa'aaogaina i se aofaiga tele ae o le a'afiaga e le o'o i tulaga masani, e mafua ai le fa'amaumau o puna'oa ma le si'itia o tau. O le mea lea, e tatau ona gauai atu i lona faʻaaogaina.

Tuu faatasi,PAMe malosi le lelei i le faʻaleleia atili o le faʻafefe ma le palapala ma o le malosi autu lea i le faʻaogaina o otaota. O la matou kamupani o loʻo i ai le tele o faʻaagaga o oloa PAM maualuga, e aofia ai le paʻu mago ma le emulsion. E talia e te kiliki i luga o le upega tafaʻilagi aloaia e vaʻai ai faʻamatalaga ma faʻatau.

togafiti vai

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iul-09-2024