Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Fa'aaogāina ole Polyacrylamide (PAM) ile Togafitiga ole Suavai

I le tulaga o le togafitia o le vai, o le sailiga mo le suavai taumafa mama e sili ona taua. Faatasi ai ma le tele o meafaigaluega o loʻo avanoa mo lenei galuega,polyacrylamide(PAM), e lauiloa foi o le coagulant, e tu i fafo o se mea e sili ona lelei ma aoga. O lona faʻaaogaina i le faagasologa o togafitiga e faʻamautinoa ai le aveesea o mea leaga ma mea faʻaleagaina, ma faʻaleleia ai le lelei o vai inu. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina le tele o faʻaoga o le polyacrylamide i le vai inu vai, faʻamalamalamaina lona matafaioi o se vaega taua i le faʻamamaina.

1. Coagulationma Flocculation

O se tasi o faʻaoga muamua o le polyacrylamide i le vai inu vai o loʻo i ai i le faagasologa o le coagulation ma le flocculation. O le Coagulation e aofia ai le faʻaleagaina o vaega colloidal e ala i le faʻaopoopoina o vailaʻau, faʻafaigofie ai lo latou faʻapipiʻiina. polyacrylamide fesoasoani i lenei faiga e ala i le fa'au'uvaleina o le tau leaga i luga o vaega fa'amalo le tumau, fa'alauteleina lo latou fa'aputuga i le lapopo'a, fa'ato'a fa'ato'aina. Mulimuli ane, o le flocculation e faʻamautinoa ai le faʻavaeina o flocs tetele ma sili atu ona mafiafia, lea e mafai ona faigofie ona aveese e ala i le faʻapalapala poʻo le faʻamamaina o faiga.

2. Fa'aleleia le Ave'esea o Fa'aleaga

polyacrylamide faʻaleleia le faʻaogaina o mea leaga eseese o loʻo i totonu o vai inu. E ala i le fa'afaigofieina o le fa'atupuina o fugala'au tetele, e fa'aleleia atili ai le fa'apalapala ma le fa'amama fa'agaoioiga, e o'o atu ai i le fa'ateteleina lelei o mea fa'amalo, mea fa'aola, ma microorganisms. E le gata i lea, e fesoasoani le PAM i le aveeseina o u'amea mamafa, e pei o le ta'ita'i ma le arsenic, e ala i le faia o fa'alavelave fa'atasi ma nei ion, ma taofia ai lo latou toe taape i totonu o vai ua togafitia.

3. Fa'aitiitiga oona

O le palapalā, e mafua mai i vaega o lo'o taofiofia i totonu o le vai, e le gata ina a'afia ai le matagofie o le vai inu ae o lo'o avea fo'i ma fa'ailoga e ono fa'aalia ai le lelei o le vai. O le polyacrylamide e faʻaitiitia lelei ai le gaogao e ala i le faʻalauiloaina o le tuʻufaʻatasia o vaega laiti i totonu o flocs tetele, lea e sili atu ona vave faʻamau. Ole mea lea e maua ai le vai inu manino ma matagofie ile va'aiga, ausia tulaga fa'atonutonu ma fa'amoemoega o tagata fa'atau.

I le faaiuga, o le polyacrylamide (PAM) e faia se sao taua i le togafitiga o vai inu, ofoina atu le tele o aoga i tulaga oCoagulation, aveese fa'aleaga, fa'aitiitiga fa'afefe, aveese algae, ma fetuunaiga pH. O lona uiga felagolagomai ma le aoga ua avea ai ma meafaigaluega taua mo fale vai vai o lo'o taumafai e tu'uina atu vai inu mama, saogalemu, ma matagofie i tagata fa'atau. A'o fa'aauau pea le fa'agasologa o fa'atekonolosi fa'agata vai, ua sauni le polyacrylamide e fa'atumauina e avea ma maatulimanu i le sailiga mo le pulea lelei o le vai ma le puipuiga o le soifua maloloina lautele.

PAM ile Suavai Vai inu

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Me-13-2024