Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

A'afiaga ole pH ile vai ole vaita'ele

Ole pH ole vaitaele e taua mo le saogalemu ole vaitaele. O le pH o le fua lea o le paleni o le acid-base o le vai. Afai e le paleni le pH, e mafai ona tupu faʻafitauli. Ole pH ole vai e masani ile 5-9. O le maualalo o le numera, o le tele o le acidic, ma o le maualuga o le numera, o le tele foi lea o le alkaline. O le vaita'ele pH o lo'o i se mea i le ogatotonu-e fautuaina e le au fa'apolofesa vaita'ele se pH i le va o le 7.2 ma le 7.8 mo le fa'atinoina lelei ma le vai mama.

pH maualuga tele

A sili atu le pH i le 7.8, o le vai e manatu e sili atu le alkaline. O le maualuga o le pH e faʻaitiitia ai le aoga o le chlorine i totonu o lau vaitaʻele, ma faʻaitiitia ai le aoga ile faʻamaʻi. E mafai ona o'o atu ai i fa'afitauli o le soifua maloloina o le pa'u mo tagata ta'ele, vai vaita'ele puaoa, ma fa'a'ele'elea ai mea faigaluega vaita'ele.

Faʻafefea ona faʻaititia le pH

Muamua, su'e le alkalinity atoa o le vai fa'apea fo'i ma le pH. FaaopoopopH Minus i vai. Ole aofa'i sa'o ole pH Minus e fa'alagolago ile aofa'i ole vai ile vaita'ele ma le pH o iai nei. O le pH reducer e masani ona sau ma se taʻiala e amanaʻia ai fesuiaiga eseese ma fuafua le aofaʻi talafeagai o le pH reducer e faʻaopopo i le vaitaʻele.

pH ua maualalo tele

A maualalo tele le pH, o le vaitaele e faʻamaʻi. O le vai oona e pala.

1. O le a vave ona lagona e tagata aau a'afiaga ona o le vai o le a tui o latou mata ma ala isu ma mago ai o latou pa'u ma lauulu, ma mafua ai le mageso.

2. O le vai maualalo o le pH o le a faaleagaina ai luga o u'amea ma vaita'ele mea e pei o apefa'i, fa'alava, mea moli, ma so'o se u'amea i pamu, faamama, po'o fa'avevela.

3. O le vai maualalo o le pH e mafai ona afaina ai ma faʻaleagaina le faʻamaʻi, paʻu, maʻa, sima, ma le tile. So'o se vinyl surface o le a fa'apalapala fo'i, fa'atuputeleina le lamatiaga o ta'e ma loimata. O nei minerale fa'amavae uma o le a pu'eina i le vai vaita'ele vai; e mafai ona mafua ai ona palapala le vaitaele ma faanenefu.

4. I se siosiomaga acidic, o le chlorine saoloto i totonu o le vai o le a vave leiloa. Ole mea lea ole a fa'atupu ai le vave fesuisuia'i ole chlorine avanoa, lea ole a 可能导致 e ono tupu a'e ai siama ma algae.

Auala e siitia ai le tau o le pH

E pei o le faʻaitiitia o le tau o le pH, Fua muamua le pH ma le alkalinity atoa. Ona mulimuli lea i faatonuga fa'agaioiga e fa'aopoopovaitaele pH Plus. Seia oʻo i le vaitaele pH o loʻo tausia ile 7.2-7.8 laina.

Fa'aaliga: A mae'a ona fetu'una'i le tau o le pH, ia mautinoa e fa'afetaui le aofa'i o le alkalinity i totonu ole tulaga masani (60-180ppm).

I se faaupuga faigofie, afai o le vai o le vaitaele e sili ona oona, o le a pala mea o le vaita'ele, pala mea i luga, ma fa'afefe ai le pa'u, mata, ma isu o tagata aau. Afai o le vaita'ele e matua alkaline, o le a mafua ai le fa'afefe i luga o le vaita'ele ma mea faigaluega paipa, ma fa'afefe ai le vaita'ele. E le gata i lea, o le maualuga o le acidity ma le maualuga o le alkalinity o le a suia ai le aoga o le chlorine, lea o le a matua faʻalavelaveina ai le faʻaogaina o le vaitaele.

Fa'atumauina le paleni sa'o ovaila'au i totonu o le vaita'eleose faagasologa faifaipea. So'o se mea fou e ulu i totonu o le vaita'ele (e pei o otaota, lotion, ma isi) e a'afia ai le kemisi vai. I le faaopoopo atu i le pH, e taua foi le mataʻituina o le alkalinity atoa, le malosi o le calcium, ma le aofaʻi o mea faʻamavae. Fa'atasi ai ma oloa fa'apolofesa talafeagai ma su'esu'ega masani, o le fa'atumauina o kemisi paleni vai e avea ma faiga lelei ma faigofie.

paleni pH

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iul-12-2024