Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

O le PolyDADMAC oona: Fa'ailoa lana mealilo

PolyDADMAC, o se igoa fa'ama'i lavelave ma lilo, o le mea moni o se vaega taua o o tatou olaga i aso taitasi. I le avea ai ma sui o vailaʻau polymer, PolyDADMAC e faʻaaogaina lautele i le tele o fanua. Ae ui i lea, e te malamalama lelei i ona vailaʻau, foliga o oloa, ma oona? Le isi, o lenei tusiga o le a tuʻuina atu ia te oe se malamalamaaga loloto o le PolyDADMAC.

O mea tau vailaʻau o le PolyDADMAC e fuafua ai ona uiga faʻapitoa. I le avea ai o se polyelectrolyte cationic malosi, o le PolyDADMAC o loʻo tuʻuina atu e pei o se lanu e leai se lanu i foliga samasama samasama vai viscous, poʻo nisi taimi o penina paʻepaʻe. O lona saogalemu ma le leai o se mea oona e faʻaaogaina lautele i fanua e pei o vai vai, ie, fai pepa, ma suauʻu. E le gata i lea, o le PolyDADMAC e faigofie ona solu i totonu o le vai, e le mu, e malosi le felagolagomaʻi, lelei hydrolytic mautu, e le maaleale i suiga o le pH, ma e iai mea lelei e pei o le chlorine resistance. E masani ona fa'aaogaina e fai ma fugala'au ma o nisi taimi e fa'ainu i algaecides. Ua lipotia mai o le PDMDAAC o loʻo i ai se aafiaga faʻatasi ma le WSCP ma le poly-2-hydroxypropyl dimethylammonium chloride.

E fa'afefea ona fa'atino le PolyDADMAC? O le PolyDADMAC e mamana ma e faia ni matafaioi eseese i vaega eseese. Aemaise lava, i le fanua o vai togafitiga, PolyDADMAC faʻaaogaina e avea o se cationic flocculant ma coagulant. E ala i le adsorption ma le faʻapipiʻiina, e mafai ona faʻamalo lelei le faʻamalo ma mea le mama i totonu o le vai ma faʻaleleia le lelei o le vai. I totonu o pisinisi ie, PolyDADMAC, e avea o se sui faʻapipiʻi lanu e leai se formaldehyde, e mafai ona faʻaleleia le faʻaogaina o le lanu o le vali ma faia ai ie lanu susulu ma faʻasaʻo i le mou. I le faiga o pepa, PolyDADMAC o loʻo faʻaaogaina e avea o se mea e puʻeina lapisi anionic ma AKD curing accelerator, fesoasoani e faʻaleleia le lelei o pepa ma faʻaititia le tau o gaosiga. E le gata i lea, i totonu o le gaosiga o suauu, o le PolyDADMAC o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻamautu omea mo le viliina ma se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi cationic i le tui vai e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o le suauʻu.

Ae ui i lea, PolyDADMAC e le o se pulu siliva. E ui lava o loʻo i ai le tele o mea lelei ma nofoaga faʻaoga, e tatau lava ona e gauai atu i mataupu saogalemu pe a faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona aloese mai le faʻafesoʻotaʻi saʻo ma le paʻu ma mata i le taimi o le faʻaogaina e puipuia ai le ita. I le pito i luga o lena mea, e tatau ona faʻamaufaʻailogaina ma teuina pe a uma ona faʻaoga e aloese ai mai le faʻafesoʻotaʻi ma vailaʻau malolosi ma teuina i se nofoaga malulu ma mago. E ui lava o le PolyDADMAC e le o'ona, e mana'omia pea ona e fa'agaoioia ma le fa'aeteete ma mulimulita'i i ta'iala mo le saogalemu ma faiga fa'agaioiga.

I le aotelega, PolyDADMAC, o se vailaʻau polymer, e faʻaaogaina lautele i le tele o matata. O lona uiga fa'a-kemikolo fa'apitoa ma le fa'atinoina lelei o le fa'atinoina o se filifiliga lelei mo vai, ie, pepa, ma suau'u. Ae ui i lea, e tatau lava ona e gauai atu i mataupu saogalemu i le taimi o le faʻaaogaina ma mulimuli i tulafono faatonutonu talafeagai ma faʻagaioiga. E na'o le fa'amautinoaina o le saogalemu ma le talafeagai o le fa'aogaina o le PolyDADMAC e mafai ai ona tatou iloa atoatoa lona gafatia ma aumaia ai le fa'aogagofie ma fa'amanuiaga io tatou olaga ma galuega.

PDADMAC vai togafitiga

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Me-24-2024