Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

E tutusa le trichloroisocyanuric acid ma le Cyanuric Acid?

Trichloroisocyanuric acid, e masani ona taʻua o le TCCA, e masani ona faʻaseseina mo le cyanuric acid ona o latou fausaga vailaʻau tutusa ma faʻaoga i le kemisi vaitaele. Ae ui i lea, e le tutusa i latou, ma o le malamalama i le eseesega i le va o le lua e taua tele mo le tausiga lelei o le vaitaele.

Trichloroisocyanuric acid ose pa'epa'e tioata pa'epa'e fa'atasi ai ma le vaila'au C3Cl3N3O3. E fa'aaogaina lautele e fai ma fa'ama'i fa'ama'i ma fa'amama i vaita'ele, spas, ma isi fa'aoga vai. O le TCCA o se sui sili ona aoga mo le tapeina o siama, siama, ma algae i totonu o le vai, ma avea ai ma filifiliga lauiloa mo le tausia o siosiomaga mama ma saogalemu.

Ae o lesi foi itu,Cyanuric Acid, e masani ona fa'apu'upu'u e pei o le CYA, CA po'o le ICA, ose fa'atasiga fa'atasi ma le fua fa'atatau kemikolo C3H3N3O3. E pei o le TCCA, o le cyanuric acid e masani ona faʻaaogaina i le kemisi vaitaele, ae mo se isi faʻamoemoega. Cyanuric acid e avea o se faʻamaʻi mo le chlorine, e fesoasoani e puipuia le faʻaleagaina o mole o le chlorine e ala i le susulu o le ultraviolet (UV) o le la. O lenei fa'amautuina o le UV e fa'aumiina ai le aoga o le chlorine i le tapeina o siama ma le fa'amauina o le lelei o le vai i vaita'ele i fafo e fa'aalia i le susulu o le la.

E ui lava i a latou matafaioi iloga i le tausiga o vaita'ele, o le fenumia'i i le va o le trichloroisocyanuric acid ma le cyanuric acid e malamalama lelei ona o la latou fa'aupuga fa'atasi "cyanuric" ma lo latou vavalalata vavalalata ma vailaʻau vaitaele. Ae ui i lea, e taua le vaʻavaʻai i le va o le lua e faʻamautinoa ai le faʻaoga tatau ma le vailaʻau i togafitiga o vaitaele.

I se aotelega, e ui o le trichloroisocyanuric acid ma le cyanuric acid e fesoʻotaʻi faʻaogaina faʻaoga i totonuvaita'ele kemisi, latou te faia galuega eseese. Trichloroisocyanuric acid e galue e pei o se vailaau faʻamaʻi, ae o le cyanuric acid e galue o se faʻamaʻi mo le chlorine. O le malamalama i le eseesega i le va o mea e lua e taua mo le lelei o le tausiga o le vaita'ele ma fa'amautinoaina le saogalemu ma le fiafia o le aau.

TCCA & CYA

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Me-15-2024