Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

O le a le mea e fai e le PAC ile fa'amama vai?

Polyaluminum chloride (PAC) e taua tele lona sao i faiga fa'asuavai, e avea o se coagulant aoga ma flocculant. I le malo o le faʻamamaina o le vai, o le PAC e faʻaaogaina lautele ona o lona faʻaogaina ma le lelei i le aveesea o mea leaga mai punavai. O lenei vailaʻau vailaʻau o se taʻaloga autu i le coagulation ma flocculation laʻasaga, e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le lelei atoatoa o vai togafitiga.

O le Coagulation o le laasaga muamua lea i le togafitia o le vai, lea e faʻaopoopo ai le PAC i le vai mata. O ion alumini i totonu o le PAC o lo'o fa'ae'e lelei e fa'aitiitia ai tau leaga i luga ole vai, ma mafua ai ona pipii fa'atasi. O nei vaega fa'aputu fa'aputu fa'aputu fa'aputu tetele ma mamafa, e fa'afaigofie ai ona fa'ato'a i fafo o le vai a'o fa'agasologa mulimuli ane. E taua tele le fa'agasologa o le coagulation mo le aveesea o mea leaga o lo'o fa'asa'o ma fa'agata e ono le faigofie ona fa'amama.

O le fuga e mulimulita'i i le fa'aputuga ma e aofia ai le fa'afefeteina po'o le fa'afefiloiina o le vai e fa'amalosia ai le fa'atupuina o fugala'au lapopo'a mai vaega fa'aputu. E fesoasoani le PAC i lenei laasaga e ala i le tuʻuina atu o tau faʻaopoopo lelei, faʻamalosia le fetoʻai ma le faʻapipiʻiina o vaega e faʻatupu ai le tele ma le mafiafia o flocs. E fa'ato'a lelei ia fuga i le taimi o le palapala, ma fesoasoani i le vai manino.

O se tasi o fa'amanuiaga iloga o le PAC i le fa'aogaina o vai o lona fetuutuuna'i i le tele o tulaga lelei o vai. E fa'atino lelei i si'osi'omaga fa'ama'i ma alkaline, e fa'atatau mo le togafitia o punavai eseese. E le gata i lea, o le PAC e aoga i le taulimaina o le fesuisuiai o le vai ma e mafai ona faʻaaogaina i vai faʻaoga eseese, e aofia ai vai inu vai, vai faʻapisinisi, ma vai otaota.

E taua tele le sao o le PAC i faiga fa'asuavai, fa'afaigofie le fa'aputu ma le fa'aputu e ave'ese ai mea leaga mai punavai. O lona fetuutuunai, taugofie, ma le siosiomaga e avea ai ma meafaigaluega taua i le sailiga mo sapalai vai mama ma saogalemu. O le malamalama i le taua o le PAC i togafitiga o vai o loʻo faʻamaonia ai lona taua i le faʻatalanoaina o luʻitau lelei o le suavai i le lalolagi atoa.

Suavai PAC

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Feb-12-2024