Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Su'i fa'ama'i ie-trichloroisocyanuric acid

Trichloroisocyanuric acid (TCCA) ose vaila'au masani.O lona aoga e mafai ona faamatalaina e matua mamana.E masani ona faʻaaogaina i le vai vai.Trichloroisocyanuric acid o se ituaiga o maualuga-lelei, maualalo-o'ona, ma uiga sterilization vave.E iai a'afiaga o le fa'amama, fa'amama, ma le fa'amamafa.O le mea lea, o loʻo i ai le tele o faʻaoga i le fale gaosi oloa.

I totonu o fale gaosi oloa, o le trichloroisocyanuric acid e masani ona faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻamaʻi mo filo faʻanatura ma synthetic.O le faʻaleagaina o le trichloroisocyanuric acid i totonu o le vai e mafai ona maua ai le hypochlorous acid, lea e mafai ona oʻo i se faʻaopoopoga faʻatasi ma le fusi faʻatasi o le vaega chromophoric i le alava, suia le umi o le galu o le malamalama o le fiber, faʻaumatia le pigmenti o le fiva, ma faʻapea ona ausia le aafiaga ole bleaching Faamoemoega.

I le avea ai o se sui faʻamaʻi i totonu o fale gaosi oloa, o le trichloroisocyanuric acid e le gata o loʻo i ai se aafiaga lelei o le bleaching, ae e itiiti foi le tafia i luga o alava, ma e mafai foi ona faʻaleleia le malosi ma le faʻalauteleina o alava.Mo ie cotton mama, e mafai foi ona aveese pulupulu cotton ma faaleleia hydrophilicity.meatotino ma puipuia le faaleagaina o cellulose.

O le mea lea, o le faʻaaogaina oTCCAi le pisinisi ie ua matua tele.E lelei le a'afiaga o le pa'u, ma e mafai ona fa'amama.O se oloa lelei e tatau ona fautuaina.

Yuncang o se taʻitaʻiTrichlor Supplieri Saina.E i ai a matou lava fale gaosimea ma auina atu i fafo vailaʻau i le lalolagi atoa.Matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma oe.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Nov-14-2022